Projectgerichte Detailboeken

Wij zijn begin 2015 gestart met het verzorgen van onze eigen projectgerichte detailboeken. Voorheen werd dit verzorgd door de systeemleverancier; echter wij misten toch vaak de gevelaanzichten en de bepalende details.

Als basis voor de projectgerichte details zijn wij in het bezit van een ruim opgezette detail-bibliotheek waarin alle basisdetails en principes maar ook de do’s en de dont’s’ zijn opgenomen. Fouten in de project- detaillering zijn daardoor uitgesloten.
Een goed en compleet detailboek is voor het uitvoeringsteam van groot belang; niet alleen voor onze eigen mensen maar ook voor alle partijen waar we raakvlakken mee hebben. Wijzigingen die tijdens de uitvoering ontstaan worden direct doorgevoerd. Een up-to-date detailboek zorgt voor duidelijkheid, voorkomt miscommunicatie en dus worden faalkosten gereduceerd.
Een volledig detailboek is dus cruciaal!

Het project renovatie van 92 woningen aan de Koninginnenweg in Zwijndrecht geeft een goed beeld hoe wij onze projecten voorbereiden. 
KLIK HIER voor inzage in het detailboek van dit project.

Het detailboek voldoet aan alle kwaliteitseisen zoals de URL, BRL e.d. en sluit naadloos aan met de afspraken die gemaakt zijn met de opdrachtgever/hoofdaannemer. In goed overleg  met onze belangrijkste systeemleverancier Sto Isoned hebben we de details ontwikkeld; zij hebben inzicht gehad in de door ons opgezette detail-bibliotheek. Afwijkende details worden ook door hen beoordeeld.
Hiermee zetten we wederom een belangrijke stap in de perfectionering en professionalisering van ons bedrijf.

 


 

Contactgegevens

Gouderakstraat 55
3079 DB Rotterdam
Tel: 010 - 482 37 85
info@ijsselmonde.org