IJsselmonde 2016 !

 

 

 

  

Een vertrouwde naam en een vertrouwd logo. De naam IJsselmonde is al jaren verbonden aan kwalitatief hoogwaardige applicatie van buitengevelisolatiesystemen.
Het logo stamt uit het vorige decennia waarin ons team al actief was in de gevelisolatiemarkt.
Voor ons en velen met ons een vertrouwd logo; echter wij hebben gemeend de uitstraling eens onder de loep te nemen en in een modern jasje te gieten.

Vlag

Zoals u ziet zijn de groene kleuren blijven bestaan en heeft het geheel een frisse moderne uitstraling gekregen en is de herkenbare 'look' gebleven. Wij zijn zuinig op het verleden maar willen tevens vooruit kijken.
Een goed moment voor de nieuwe uitstraling nu ons volledige wagenpark vernieuwd is. Vanaf heden beschikken onze medewerkers over nieuwe bedrijfswagens. Schone, zuinige, milieuvriendelijke auto's waar we weer mee vooruit kunnen.
Onder het motto 'als je iets doet moet je het goed doen' is de nieuwe uitstraling tot in detail doorgevoerd.

Op de weg naar verdergaande digitale professionalisering beschikken onze medewerkers c.q. voorlieden over een iPad waarop alle belangrijke projectgegevens staan vermeld zoals het actuele detailboek en verwerkingsvoorschrift. Zij voeren hier dagelijks hun werkadministratie in, zodat wij op het kantoor voortdurend up-to-date zijn; de foutkans wordt daarmee tot een minimum beperkt.

Een andere belangrijke stap is dat Jacco Oostenbrug, al weer een jaar actief als commercieel directeur bij IJsselmonde, is toegetreden als vennoot.
De taakverdeling en verantwoordelijkheden blijven ongewijzigd:
Ad van Raam - verantwoordelijk voor uitvoering
Jacco Oostenbrug - verantwoordelijk voor commercie en acquisitie
Bas Boere - verantwoordelijk voor algemene zaken en ondersteunend naar Ad en Jacco
Gedrieën wordt de koers voor de komende jaren verder uitgestippeld en bepaald.

IJsselmonde is klaar voor de toekomst!

Samen met ons uitvoeringsteam blijven wij zorgdragen voor zorgeloze en succesvolle gevelisolatie-projecten.

 Autopark


 

Contactgegevens

Gouderakstraat 55
3079 DB Rotterdam
Tel: 010 - 482 37 85
info@ijsselmonde.org